SSPNi PLUS ONLINE REGISTRATION

Monday, 28 December 2015

YEAR END GIVEAWAY BY IMASHUE



Its about Asr here in perlis.
Rasanya dah boleh rest study nie.
wehuuuu!!

TEA TIME!

sambil-sambil tu, blogwalking. rajin kan aku.?
kepala aku dah tepu nie dengan fi'il bahasa arab nie...I'm so scared..T_T..
huhu..
***ibu, ayah, dan kawan-kawan..doakan aku semoga dipermudahkan final exam nanti!***

mana yang tengah enjoy their tea time tu, meh sini join GA Eimma ni. :)
Special thanks to Keladi sebab tag.. :)
Kalau  bukan disebabkan tagging daripada rakan-rakan blogger dan invitation daripada tuan penganjur segmen, memang aku susah nak join segmen-segmen ni semua..malklumlah..newbie aktif blog..hehe
***maka berhuhuhu jela aku...***

Pandangan aku tentang blog Eimma yea?
hurmmmm.....
Pandangan aku...
Pandangan aku...
PINKKKKKKKKK!
hahahahaha!

Pinky-pinky-white!
Pink bermaksud sweet dan manis.
Kemas dan tersusun. Tak perlu ubah apa-apa.

Cantik itu bergantung pada mata yang melihat.

Simple is beautiful.
Such as black is beautiful.
Pinky-white is beautiful.
Such as Eimma for sure beautiful.

**eh, eh, terpuitis pula..hehehe

Cantiklah gabungan warna-warna lembut pink, white and baby blue tu..suka sangat tengok.
Dah banyak kali terjah blog Eimma. 
cuma kebelakangan ni amatlah busy dengan preparation final.
Sempat terjah dua tiga blog ja tiap kali blogwalking.*dush!

owh..owh..
tentang hadiah TOP REFERRER tu, 
cadangan saya Eimma buat ja lah as hadiah sampingan.. :D

Hokey, teman-teman blogger yang lain..meh serbu segmen GA Eimma nie.
Buat gempak2 biar Eimma confuse pilih winner.. XD

Dan aku taaagg...


Good luck!
Tea Time dah habis dah..T_T
kena pegi jog untuk sado!eh..

***Maaf andai ada gurauan yang kasar dalam entri ini.***

2 comments:

  1. Trima kasih tag sy :) semoga bergembira dengan kejayaan dalam menghadapi final exam :')

    ReplyDelete